Saturday the 9th of November 2002 / kl 19:00 / GRATIS entre
Punk'O'Rama II
Endelig er den her... Opfølgeren på sommerens superarrangement med masser af guf for en billig penge. Så lad sutskoene stå ved kakkelovnen og hiv en flad 20'er ud af røven, for nu skal der festes som langt ind i helvede!!!

THE PEACHY KEENS kommer til byen fra rockcity Svenborg og trykker den af så ild og sved står til højre og ventre med en herlig omgang 3 akkorders pop-punk i superklasse. TOYBOMB (Kbh.) rykkede taget op med rod da de sidste gang besøgte 1000Fryd og der er ingen tvivl om at deres happy-punk igen vil blæse hatten af dig. For 117. gang stiller de lokale helte fra AN ORANGE (tidl. AGENT ORANGE) op på Kattesundets ydmyge scene og spiller deres hæsblæsende mix af hardcore og pussy punk tilsat en knivspids dårlig mund-hygiejne. Er det Melodycore, eller er det bare dig? Sidst men måske størst skriver to-mands-bandet VIALKA (Schweitz/Canada) med deres noise/punk et spændende kapitel til punk-o-rama sagaen, når de som et led i deres ommfattende Europa-turné giver et råb med til en herlig aften.

Alt dette kan du få for en flad tyver... Men vent der er mere: Er du klar til en herlig fest den 9. November får du også en fantastisk stemning med oven i hatten, helt gratis! Og husk dette punk-orgie kan kun opleves på 1000Fryd...