Saturday the 17th of April 2004 / kl 19:30 / GRATIS entre
Meine Kleine Deutsche (s) + Super Jupiter (n) + Pol mod Pol (Årh) + Electro-disk
Meine Kleine Deutsche spiller electropunk lidt á la Le Tigre, Stere total eller Miss Universum... Melodisk, dansevenlig og hjertevarm. Den svenske trio har det nyligt udgivne debutalbum "Dirty dancing" på Sound Pollution bag sig og varmer kraftigt op til deres europa tour i maj måned. Vi garanterer et uimodståeligt liveshow med musikalske bomber og let-på-tå rytmer. To på sang og en ansvarlig for musikken.. Sådan fungerer den omvendte verden.

Super Jupiter fra Norge udgøres af et styk karismatisk sanger, to nørder på synthesizere og en ægte nordmand på trommepads. Konstallationen lægger fra land med elektropop, som de selv kalder superpop med referancer 80´erne og bands som Kraftwerk og måske endda en snert prince. Stadig elektronisk, men måske en anelse mere blødt end Meine Kleine Deutsche.

For at de hele ikke skal ende uden lidt af den mere støjede kaliber. Har vi skam også inviteret Pol mod Pol i huset, som senest skramlede sig igennem som indledning til Boxed In og Rifu sidste år. En sikker garanti for at ingen af os falder i søvn. Husk at tjecke hjemmesiden på http://www.noisejihad.dk/pol.htm

mere info følger, men check pol mod pols hjemmeside for lidt mp3... og selvfølgelig også de andre bands...

Nåe, ja... og så er der også elektro-disk lige til vi lukker..!!