Saturday the 8th of May 2004 / kl 19:30 / GRATIS entre
Daitro (f) + Escapado (d) + Complete (dk)
En aften med rockende, melodiøst posthardcore blandet med lidt emohardcore, tilsæt en anelse screamo. Så er vi da ved, at have været rækken rundt.

Daitro fra det franske præsenterer en omgang newschool hardcore med en snert af screamo her og der. Energisk er det ihvertfald. Kan du sige en boret puch maxi med fuld skrue igennem gågaden i myldretiden... Så kan du nok også forestille dig musikken.

Tyske Escapado har tidligere spillet her med Zeroid. Denne gang er de ligeledes på banen med harmonisk og energisk emohardcore, som snildt kunne bringe tankerne hen på gode gamle Lack, som de lød engang.

`All Systems Go` hedder det seneste album fra Complete, og titlen er i sig selv en rammende beskrivelse af bandet. Stilen er kontant, intens, følelsesladet og nærværende rock med rødder i punk/hardcore-scenen, og med `All Systems Go` slår bandet fast at det melodiske rockorienterede drive har fået en mere fremtrædende rolle i deres musik i forhold til tidligere tiders støj og kaos - naturligvis stadig med den energi og spilleglæde som længe har været kendetegnende for Complete. Complete har snart mange shows og udgivelser på samvittigheden. De seneste år har de touret flere gange i Europa - fra det nordlige Sverige til Italien og overalt derimellem. Albummet `All Systems Go` er bandets opfølger til debutalbummet `Adjusting the perpetual emotion machine` fra 2001, som har modtaget en masse god kritik. Hvor debutalbummet indholdsmæssigt var et meget indadvendt og personligt album, er det nye album mere kontant - temaet er kommunikation med fokus især på massemedier og og deres indflydelse på verden.

Se også: http://www.northpost.dk (CD-udgivelser) http://www.scorchedearthpolicy.de (Vinyludgivelser) http://www.completeband.dk