Friday the 3rd of December 2004 / kl 19:17 / GRATIS entre
Punk’O’Rama III Forever
Så er det endeligt tilbage! Festivalen, der blev berømt for at være dårligt planlagt, så lugt røven!

Der er endnu en gang lagt i ovnen til en super dag med et perfekt line-up af neo-post-skod:

HARZZCORE Endelig er det sket... Harzzcore spiller en Neo-Post-mangfoldig, funky, fresh blanding af den smooth jazz, som du kender fra din traumatiske barndom, og de farverige hardcoretoner, der er oppe tiden. Med tidligere medlemmer fra Gugs Agent Orange, WEED, Stöj Snak, Da Fuced, Mary’s Lullaby, Kongzept, Columbian Neckties og Noget Andet Lort vil disse tre smukke musikere er denne fusion af ondt og flot klar til at evolutionere hardcoregenren 4-ever. Så kom tidligt så du kan ryste din neo-post viol til du segner!

COUP D’ÊTAT x-Self, x-Sportstape, x-Jimmy Justice, x-Spaek, x-Jaban,og 30 andre bands, u name it..... Nuværende Motorhate, Wáldchengarten og andre, og lur mig om der ikke også sniger sig en lille 1000fryd-lydmand eller to med i lineup'en! Stilen er stadig hurtig aggressiv thrash-punk-core, ikke ulig hedengangne Jimmy Justice eller amerikanske Nine Shocks Terror, tilsat en knivspids (eller ti) metallisk riff'en! og nå ja, det hele er selvfølgelig neo-post-et-eller -andet :D

MIGHTY MIDGETS Lokale Neo-Post-punkrock-helte, der er ved at slå deres navn fast som værende et af de mest lokale bands overhovedet! Med rødder i forstæderne emmer denne musikalske post-apokalyptiske cocktail af dejlig hygiejne og lækre riffs direkte fra helvedes kedler. Dog enkelte passager stjålet lidt fra skærsilden.

HEADING SOUTH Neo-post-Hjørringbandet gæster Aalborg som de har gjort det et par gange indenfor det sidste år. Alle gange med massiv succes. De spiller deres lige på og hårde punkrock som ikke mange magter det i Danmark. De er netop nu aktuelle med deres anden ep ”Last Car Outta Richville”. Denne er spækket med Neo-posthits, som får én (og kun én) til at tænke på bands som Lagwagon og NOFX. Denne ep er produceret af den meget velsete Neo-Post-producer Ziggy i ZigZound Studio i Århus.

THE 20BELOWS The 20belows from Denmark emerged on the pop punk scene back in 2001. De 4 Neo-Post-punkerere kommer hele vejen fra KBH og spiller dansk Neo-Post-pop-punk, når det er bedst! Med medlemmer fra b.la. Toybomb, The Peachy Keens og Play-Offs kommer der ikke til at mangle halløj her. The 20Belows er et stort band ude i deres elskede Neo-Post-EU, og det har b.la. skaffet dem med på diverse Neo-Post-compilations og 7” over hele Europa. De spiller 3 akkorders Neo-Post-punkrock i stil med deres helte som f.eks. Ramones, The Queers, Mighty Midgets og The Peachy Keens.

Så mød op til en herlig Neo-Post-aften fyldt med spas og løjer!

Du har ikke noget vand!