Thursday the 9th of December 2004 / kl 20:00 / GRATIS entre
Autofant (dk)
Jazzen tilbage til Undergrunden - Undergrunden tilbage til jazzen præsenterer - ja vi ved ikke for hvilken gang - københavns skabning Autofant, der udgøres af trommerslager Kresten Osgood, keyboard Henrik Sundh og bassisten Johan Segerberg. AUTOFANT er i øvrigt endelig udkommet med debutalbummet "Family" som de er helt vilde med på GEIGER se bare her:

"...den københavnske trio Autofant, der med dette album præsenterer en af de mest interessante danske udgivelser, undertegnende længe har hørt(...)Autofants debut-album bliver, med sine skæve tilgange, sine gode melodier og sit konsekvent overlegne sammenspil, ved med at åbne op for nye lyttemuligheder(...) og derfor er Autofants uforudsigelige men samtidig også ekstrems iørefaldende og musikalsk udfordrende debutalbum med stor sandsynlighed i tankeren, når årets bedste udgivelser på et tidspunkt skal kåres"

På UNDERTONER er de også vilde med pladen: "Det vrimler med glemte lyde på en skøn, skøn cd.(...) Her er ingen walking bass, synkoperede ottendedele eller alenlange soli, som man synes, man har hørt før. Vi har i stedet at gøre med et poetisk, boblende og frem for alt medrivende univers, der trækker på så forskellige genrer som reggae, ambient, pop og drill’n’bass.(...) Det lyder som om, han ikke helt kan forstå, hvorfor folk virker glade. Men hey, Sundh – det ikke bare virker som om. Vi er rent faktisk glade, og det er altså din skyld. Du har lavet en fremragende lille plade, og du burde faktisk også selv være glad! (4.5/6)

tjek http://www.undertoner.dk/article/review/anmeldelser/pladeanmeldelser/autofant%3A+family hvis du vil se hele anmeldelsen.