Tuesday the 8th of March 2005 / kl 18:00 / GRATIS entre
Folkekøkken - Kvindernes internationale kampdag
Idag er det kvindernes internationale kampdag og fra 1000Fryd og folkekøkkenet sender vi mange solidariske hilsner med ønsket om fortsat god kamp og husk nu på at kvindernes ligestilling er en kamp, hvori begge køn må deltage før ligheden kan blive en realitet. Tjek programmet for kampdagene ud på studenterhuset hjemmeside.

Ugen igennem er 1000fryd med til at arrangere kvindernes internationale kampdag på studenterhuset. Så kig forbi på gammeltorv, hellere i dag end i morgen.

Hver tirsdag arbejder en flok frivillige og hårdt prøvede aktivister på at lave vegansk og økologisk folkekøkken på 1000Fryd. Vegansk betyder, at der ikke er brugt animalske ingredienser i madlavningen, hverken kød eller mælkeprodukter. Det har vi valgt, fordi produktionen af kød og mælkeprodukter er meget energikrævende. Det er mere økologisk bæredygtigt at spise kornprodukter og grøntsager, og derudover er de forhold dyrene lever (og dør) under i landbruget fuldstændigt uacceptable. Med det veganske folkekøkken ønsker vi at skabe et alternativ og vise at man sagtens kan lave lækkert og næringsrigt mad uden flødesovs og hakkebøffer...

.. Og så er folkekøkkenet også røgfrit... Så medbring glad dine børn med mere..

bliv dog hængende til en lille koncert..

Og tjek disse links for at finde ud af, hvad der er galt med verdenen...