Saturday the 3rd of December 2005 / kl 20:30 / GRATIS entre
Larsen and Furious Jane (dk)
Torpedoes (dk)

Efter sidste års brag af en koncert med Larsen & Furious Jane og Torpedoes er det endelig lykkes os at få en aftale i stand igen.
Larsen & Furious Jane har netop udgivet deres seneste plade "Tourist with a Typewriter på Morningside Records og maaaaan, hvor har den fået gode anmeldelser. Du kan se en lille buket af de mange roser nedenfor.
Bandet spiller en slags tilbagelænet rock/pop, der er så velspillet, at man næsten ikke kan tillade sig, at kalde det indie. Når de spiller live er de ofte 6-8 musikere på scenen, og på forunderlig vis finder de alle en naturlig plads lydbilledet uden at der bliver alt for meget trængsel.

Akkurat som sidst vi havde besøg af Larsen, har vi også allieret os med de halvlokale indiehelte fra Torpedoes, som spiller den indierock, du altid har drømt om at høre
Det bliver rigtig god rock, og rigtig god stemning - på spejderære...

Anmeldelser:
Politiken
Det talstærke århusianske ensemble centreret omkring sanger og sangskriver Torsten Larsen lever med "Tourist with a Typewriter" op til alle debutalbummets løfter. (...) en elegant og opfindsom musikalsk iscenesættelse, et iørefaldende punch og et tørt og temmelig kulsort vid på spil under overfladen.

GAFFA
(...) bitterheden gnaver i det hele taget i albummets fortællere. Det følelsesmæssige mørke får dog kun de gyldne popmelodier til at lyse endnu stærkere. Tourist With A Typewriter er med andre ord en lytteoplevelse, der gør rigtig godt og virkelig ondt på én og samme tid. Brillant!

Soundvenue
I forhold til forgængeren fremstår det nye udspil, og frontmand Torsten Larsen i særdeleshed, mere temperamentsfuld og humørsyg. (...) Tourist with a Typewriter's kvaliteter indkredses bedst ved at sige, at der på albummets ti sange næppe er et ligegyldigt øjeblik.

www.undertoner.dk
Larsen and Furious Jane har kort sagt skabt et både spændende, varieret og tidløst album, der syder af opfindsomhed og bobler af bittersød kærlighed.

Fyens Stiftstidende
(...) århusianerne [har] personligheden til at løfte deres kælne temposkiftende countrylyd, hvor stemmer, strygere og tangenter som oftest sniger sig så diskret omkring, at man næsten ikke bemærker, at de strejfer de helt rigtige knapper.

Urban
Efter sidste års fine debut, har Larsen and Furious Jane, begået en fremragende, helstøbt opfølger. Kapelmester Torsten Larsens fintvævede melodiske strukturer får fortjent fornem og kælen behandling af den århusianske septet (...) Et kommercielt gennembrud? Sikkert ikke, men man har lov at håbe.

Ekstra Bladet
(...) Vi befinder os stadig i grænselandet mellem intelligent indiepop og alternativ country, men både sangskrivning og især arrangementer har fået et markant løft.

B.T.
Larsen And Furious Jane [...] beviser at succesen med "I'm Glad He's Dead" ikke var noget tilfælde.

Nordjyske
Albumtitlen har de løftet fra Coen-brødrenes elegante "Barton Fink", og ligesom kultinstruktørerne formår bandet at balancere flot mellem kunsten og mainstreamen. Eller rettere: at lave kunst med så meget appeal, at masserne også kan være med.

Citadel (a "thumbs up" sign, so... approximately.) Syv mand store, århusianske Larsen & Furious Jane serverer rock med store kunstneriske ambitioner.

www.diskant.dk (8/10)
”Tourist With A Typewriter” er et flot melodisk pop/rock-album med tekster, der trods de til tider svævende og glade melodier, holder sin lytter solidt plantet i kærlighedens muld, hvor de bristede hjerter får lov til at udfolde sig i fuldt flor. Larsen & Furious Jane er pt. Danmarks bedste bud på et charmerende og forrygende melodiøst rockband.

www.lydhoer.dk
LFJ formår på overbevisende facon at byde lytteren indenfor til et mangefacetteret album, hvor de gode melodier nærmest står i kø for at nå ud gennem højtalerne.

www.musikgeil.dk (7/10)
Skynd jer ud og køb Tourist with a Typewriter og støt dansk alternativ musik på den fede måde.

PS: Arrangementet er røgfrit fra kl. 1800