Friday the 7th of April 2006 / kl 19:00 / GRATIS entre
Burst (s)
The Psyke Project (dk)
Paradox Backlash (dk)

Spænd hjelmen folk, det her bliver vildt! Tre bands, der progger på hver sin måde inden for metal-core.

Burst er netop kommet tilbage til Sverige efter en længere tourné med det svenske prog-band Opeth! Wow ja. Og det er ikke for sjovs skyld de to spillede sammen. Burst spiller oprigtigt nok metalcore med den svenske lyd. Lyden er aggressiv, tung, dyster, symfonisk. De har af stort set alle kritikere fået "stemplet" som et band, der stilmæssigt er hævet over langt de fleste nutidige metalbands. Der er at spore inspiration fra Opeth, meshuggah og en smule Dredg.

The Psyke Project kræver næppe en større introduktion: De fyrer den af, hvorend i verden de spiller og efterlader et inferno af tunge udtryk som vi kan samle op som indtryk! De spiller hardcore med snært af alt fra punk til hardcore metal. Og med de fem musikere bag det hele bliver det til intense kaotiske lyde blandet med tunge og rørende episke passager. Deres nye album kan bestemt anbefales: "Daikini".

Paradox Backlash er nok det mest oversete band i Danmark. De har base i Aalborg. Det er svært at karakterisere deres lyd, men den er HURTIG, skizofren, aggressiv, vild. Inspirationerne er primært fra noisegenren. De kan minde lidt om bands som The Blood Brothers, Converge, Dillinger Escape Plan og Botch. Det bliver for vildt!! http://www.paradoxbacklash.com/

Ps.: dystre djs, henno og graffiti sætter kul på anlægget før og efter koncerterne!

HUSK FOR IND I HELVEDE AT KOMME TIDLIGT!!!