Friday the 11th of August 2006 / kl 18:00 / GRATIS entre
Klub Oak Tree Meet
Klub Oak Tree Meet

For severisen da! Klub Heartattack in my Cadillac er tilbage med nyt og forbedret navn! Vi gentager den bragende succes fra sidst og regner med et ligeså stort fremmøde.

Det er fortsat de 2/4 af det aalborgensiske indieband Charlie, Don’t Surf, der står for pladevendingen. De sætter den alternative musik i højsædet og leverer guf til ørene.

Glem alt om opblæste temafester med sjove hatte og folk med kølige cocktails.….det her er bare god musik, billige øl og rare mennesker.

Musikken folder sig ud inden for genrerne indie, twee, rock(’n’roll) og girlie pop.

Arrangementet er røgfrit

AllGirlSummerFunBand-ApplesInStereo- ArcadeFire-ArcitectureInHelsinki- B52’s-BeachBoys-Belle&Sebastian- BishopAllen-Blondie-Blur- BobDylan-BobHund-BoyLeastLikelyTo- BrightEyes-BuddyHolly-BuiltToSpill- CameraObscura-CatsOnFire-Chiffons- ClapYourHandsSayYeah-Cure-DepecheMode- DinosauerJr-DollyMixture-Elvis-Epo- 555-FieldMice-Figurines-FirstFloor Power-FlamingLips-GangOfFour-Grandaddy- GuidedByVoices-HaloBenders-Håkan Hellström-Ingenting-JensLekman- JesusAndMaryChain-JohnnyCash-JoyDivision- Kinks-Kliche-LeTigre-ModestMouse- MoldyPeaches-Mopeds-MyFriendGeorge- NancySinatra-NeilYoung-NewPornographers- NouvelleVague-OceanoDaCruz-OfMontreal- Pancakes-Pavement-Phoenix-Pipettes- Pixies-PoulDissing-PrestonSchoolOfIndustry- Pulp-Raveonettes-RollingStones-Ronettes- Sebadoh-Shins-ShoutOutLouds-SilverJews- Smiths-SnakeAndJets-Sonics-StephenMalkmus- StereoTotal-StoneRoses-Streets-Strokes- SuburbanKidsWithBiblicalNames-Supergrass- Tullycraft-TwelveDolls-UtahRangers- VelvetUnderground-Weezer-Why?-WolfParade