Wednesday the 24th of January 2007 / kl 13:00 / GRATIS entre
1000Fryds 23 års fødselsdagsuge
Surf forbi når bølger af sprød elektronisk musik skyller ind over os.
Laptop-musik, dj og en hvirvelstrøm af über-cool videokunst bobler og bruser til elektrisk fødselsdagsfest.

Tobias Wilner aka Bichi fører os ind i et eksperimenterende univers af opklippede beats og melankolske klange. Det er sin sag at kategorisere et projekt der er komplekst og legende, maskinelt og følsomt, triphop inspireret og med et touch af Autechre. Måske er indie-tronica er et bud?
Tobias er også en del af Blue Foundation, så der er ingen undskyldning for at blive hjemme.

Bichi er i godt selskab med de lokale electronica-helte J4K03_5ChM1D og Kiloton. Glæd dig, og tjek dem straks ud: kiloton.dk, schmid.dk

For at gøre aftenen til et sandt digitalt overflødigheds-horn vil MOTORSAW også forkæle os med visuals og Villum vrider funky lyd ud af pladespilleren.
MOTORSAW: galakse.dk

Hele herligheden med video og beats starter kl 20 og fortsætter natten ud, er ganske gratis og nærmest ikke til at undgå.

QUEER!!!
Rygtet siger der er en Queer-festival under opsejling her i Aalborg. Som forsmag vil et par af de afvigende arrangører vende skæve og twistede plader i cafeén. Kom og hæng ud, der er dømt kaffe og obskure lp'er fra kl. 14!

Piratgruppen kaster også anker, og åbner op for et skatkammer af kultur på nettet, som blot venter på at blive downloadet. En enestående chance for at blive opdateret omkring fildeling, ophavsret, BitTorrents og andre herligheder! Alt balladen starter med vise ord i Infokiosken Nordvest-passagen kl. 1900

Infokiosken Nordvest-Passagen har åben 16-20 med alskens subversive materialer. Så bare kom og erhverv dig en klog bog eller et stykke tøj.

PS: showet er røgfrit