Tuesday the 13th of February 2007 / kl 19:30 / GRATIS entre
Ef (s)
The Seven Mile Journey (dk)
DJ Tobiaz (dk)

EXPLOSIVE post-rock!!!!!!!!!

EF fra Göteborg spiller post-rock med vægt på hverken Post eller Rock, men snarere det Progressive. I en blanding af cello, tre guitarer, bass, aggressivt trommespil m.m., forenes det hæslige med det skønne, det depressive med det glade, i en lyd, der fortjener at blive sammenlignet med Explosions In The Sky, Mogwai, Godspeed You Black Emperor! og Cult of Luna. Sidst, men ikke mindst, går rygtet på, at henholdsvis Sigur Ròs og Efterklang arbejder på deres fortolkning af EFs sang "Hello Scotland", der kan høres på EFs Myspace.

The Seven Mile Journey er som navnet antyder en rejse. Det er lange, instrumentale passager, der med fordybelsens potentiale står i kontrast til det hektiske, overfladiske samfund, vi lever i. Deres lyd er dyster, men livsbekræftende. Vild, men afdæmpet. Også T7MJ er inspireret af Godspeed You Black Emperor! og andre af de mere symfoniske og dystre grene af post-rocken.

DJ Tobiaz vender plader, og det er han psyked up god til!

Husk der også er vegansk folkekøkken denne dejlige dag, så skriv dig på listen, som hænger på opslagstavlen i caféen, hvis du har lyst.

NB: Røgfri dag.