Saturday the 24th of November 2007 / kl 20:00 / GRATIS entre
Mit Nye Band (dk)
Pretty Pretty Maids (dk)

Mit Nye Band er et socialt eksperiment, en organisme. Forskellige mennesker og forskellige instrumenter er samlet for at udforske nye kombinationer af lyd og tekstur.

Hypnotiske rytmer og transparente klange kombineres med flerstemmige stemmer l et sammensat lydbillede, der i forlængelse af gruppens udgangspunkt er både flydende, fragmenteret og pulserende.

Mit Nye Band består af lige dele erfarne folk og nye ansigter fra den danske undergrund, og netop denne kombination er på en måde bandets essens.

Medlemmerne af Mit Nye Band er, eller har været del af følgende grupper: Düreforsög, The Bleeder Group, Traening, Money Your Love, Lake Placid, Choir of Young Believers, Den Fri, KLoAK and The Goodiepal Allstars. Mit Nye Band er Andreas, Asger, Jannis, Jo, Kim LAS, Marie Eline og Nis B

Opvarmningen til Mit Nye Band hedder Pretty Pretty Maids. Et (næsten) a capella drengekor bestående at 3 ungersvende med baggrund i KLoaK og samarbejdet FKK. Det vil blive en ret enestående og bizar oplevelse, tør vi godt love