Friday den 1 December 2017 / kl 20 00 / entre 50 kroner
Small Time Giants (GL)
Off Mars (ITA/MX/lokal)

Forsalgsbillet: Tryk her!
Facebook event: Tryk her!

SMALL TIME GIANTS

Minusgrader, isolation og en natur af en anden verden giver gode vilkår for musikken. Det har man bevist i Island og Grønland. Small Time Giants betragtes som en del af den spændende alternative grønlandske scene, som udlandet er ved at få ørerne op for. En række roste liveshows i både ind? og udland, bevidner om et band der har både sjæl, uforudsigelighed, nosser og mangel på situationsfornemmelse med sig på scenen.

Small Time Giants spiller kontrastfuld emotionel postrock, og består af tre grønlændere og en nordjyde med en stor kærlighed til at lave autentisk og identitetssporet musik. Bandet fungerer som et musikalsk kollektiv, som i 2009 valgte at flytte fra Sydgrønland til København, for at forfølge drømmen om at få musikken fra øvelokalet i Grønland byttet ud med spillesteder rundt i Europa. Sangene er på engelsk og handler om kærlighed, uærlighed og forfald.

Musikalsk blandes post?rocken med skæve toner, akustiske såvel som elektroniske trommer samt en række samples optaget i Grønland. Lyden er inspireret af den uberørte grønlandske tundra og det befolkede københavnske storbyliv. Et udtryk der fremstår unikt og som respektfuldt navigerer mellem et folks fortid og fremtid.

Small Time Giants modtog Kodas Talentpris 2013 i Grønland for deres evne til, at finde nye veje i måden, at præsenterer musik på.

p>

OFF MARS

Formed in Aalborg in late 2016, Off Mars are a fully international alternative rock band of four members (Italy/Denmark/Mexico). Off Mars' sound is a peculiar blending of classic rock, grunge and indie influences, originating from the different backgrounds of their members. Their music, ranging from shady ballads to solid rock impacts, means to picture the loneliness and wonder of a journey through the vastness of interplanetary space, the ruined outskirts of an industrial metropolis or the inner inconsistency of the contemporary man.

Michele Colli (IT): Guitar, Vocals

Lorenzo Ceccarelli (IT): Bass, Volcals

Christian Clausen (DK): Guitar

Erick Zimbrón Escutia (MX): Drums