Thursday den 25 January 2018 / kl 20 00 / entre 500 kroner
Northern Winter Beat Day 1
Albert af Ekenstam (SWE)
Sumie (SWE)

Forsalgsbillet: Tryk her!
Facebook event: Tryk her!

2018 skal sparkes godt i gang. Derfor laver vi i januar Northern Winter Beat: en musikfestival, der vil fylde Aalborg med lys og varme i en kold og mørk tid. Med cirka 40 spændende koncerter på tre dage venter der masser af gode oplevelser og festivalstemning for ude.

Koncerterne kommer til at foregå på Skråen, 1000Fryd, Huset og Studenterhuset samt på en række andre centralt placerede scener i midtbyen som for eksempel Klosterkælderen, Platform 4, Budolfi Hus, Springeren m.v.

Festivalen arrangeres af Studenterhuset i samarbejde med 1000Fryd, Skråen, Huset og Aalborg Events, og blev afviklet første gang i 2013.

Bands:

Marvelous Mosell, Katinka, Bikstok røgsystem, Jens Unmack Solo, Dasher, Baby In Vain, Franske piger, De underjordiske og mange flere.

ALBERT AF EKENSTAM

En akustisk guitar, en trommes hjerteslag og en stemme. Dyb, sørgmodig og længselsfuld. Svenske Albert af Ekenstam er af gode grunde blevet kaldt Skandinaviens svar på Bon Iver med sin dybfølte blanding af triumf og melankoli.

SUMIE

Nogle gange er lidt bare så meget mer’. På Sumie’s selvbetitlede debutalbum fra 2013 – inspireret af skandinavisk og japansk folkemusik – gav kombinationen af hendes stemme og en enkelt akustisk guitar en subtilt stille og hynotiserende efffekt. For en singer-songwriter som Sumie er fordelen ved at starte et ”stille” sted, at hun på sit andet album – ”Lost in Lights” fra november 2017 – kan åbne for et større og mere dynamisk rum at manøvrere i, hvorfor der på albummet er tilført både strengeinstrumenter og blæsere. Sumie kan meget vel udvikle sig til en af Skandinaviens helt store stemmer.