Friday the 27th of April 2018 / kl 19:00 / GRATIS entre
9000 John Doe Release Party
9000 John Doe (local)
Earn Your Scars (Fredericia)
Er det den nye med Slipknot? (local)

Facebook event: Tryk her!

9000 JOHN DOE

Fri entre fri Snaps og feee live musik! Ja 9000 John Doe inviterer til record release party på deres 3 album "The spirit of the firewolf" og her på aftenen vil du have mulighed for at købe album på vinyl og cd.

9000 Johnn DOe:

"Vi har aldrig arbejdet så hårdt og fokuseret på et album som det her. Der har været mange følelser i spil, og resultat er den tungeste og ondeste skive, vi har lavet. Der er mere fokus på metal og detaljer, men vi har dog ikke helt afskrevet vores rockede side, og snapseånden skinner stadig igennem. Det er jo ikke sjovt, hvis der ikke er plads til bajere og gashåndtag"! - 9000 John Doe

Earn Your Scars:

Doe her også taget deres gamle Hardcore venner med i Earn Your Scars. Som kendt for en solid blanding af oldschool style fast paced hardcore, with hard groove parts and heavy breakdowns, as well as energetic partyfuled liveshows.

Earn Your Scars har lige udgivet EP "Fear is a Liar" Som Tommy Fra 9000 John Doe faktisk er med til at råbe gang vocals på. 9000 John Doe return a faver, og hev forsanger Berlin og resten fra Earn Your Scars med på nummeret "LOOK AT ME NOW" som du vil kunne hører på "The spirit of the firewolf".

Er det den nye med Slipknot?:

Er 2 DJ´s Der blander Metal, Rock og filmklip sammen til en festlig aften. Sidste gang de spille her på fryd, blev det til en bar mave fest og en masse fjollet danse på dansegulvet, ja DJ KNÖS & DJ ROADIE forstår at lave en fest, og de spiller ikke Slipknot.

Navnet på projektet lyder måske en kende fjollet. Det er det også. Det er noget de altid sagde til DJ på Rock cafeén, når de spillede "slayer, Metallica..." og så kom spørgsmålet "Er det den nye med Slipknot?" Bare for at se deres sure ansigtsudtryk.

Prøv det ;)

døren åbner kl 19:00

19:30

Er det den nye med Slipknot? - Dj's Rock / metal / movie klip (lokale)

21:00

Earn Your Scars - hardcore / joe pesci Styler (kolding -Fredericia) https://youtu.be/oFF50thb_6I

22:00

9000 John Doe - Metal / hillbilly Hardcore (lokale) https://youtu.be/lvB_RYgifhs