Lørdag den 20 oktober 2018 / kl 20 00 / entre 50 kroner
Lipid (DK)
Killing (DK)
Act of Cohesion (local)

Forsalgsbillet: Tryk her!
Facebook event: Tryk her!

LIPID

Lipid er et af DK's ældste thrash metal bands. De startede ud tilbage i 1994 og har siden begyndelsen været leveringsdygtige i tung og groovy thrash, der går lige i nakken på de fleste langhårede metal heads. Deres klassiske album ”Hagridden” fra 2003 har med tiden fået en nærmest kultagtig status, og hører stadig til blandt perlerne herhjemme indenfor genren.

De holdt en kort pause fra 2010 til 2014, men vendte efterfølgende tilbage for fuld hammer og med masser af fornyet spille-glæde. Igennem årenes løb har Lipid spillet et hav af koncerter, og man kan tydeligt mærke, det er erfarne scene-rotter der kommer langt ud over scenekanten og forstår at få publikum med.

KILLING

Killing blev dannet i 2013 af fire gamle venner der alle havde en ting til fælles - kærligheden til thrash metal. De gennemgik, de sædvanlige begynder-vanskeligheder alle bands skal igennem, men missionen var klar - de ville spille energisk, beskidt, aggressivt og ondsindet metal inspireret af deres egne gamle helte. Inspirationerne var Kreator, Exodus, Overkill, Metallica, Megadeth og alle de andre gamle banditter fra 80'ernes storhedstid. Killing begyndte også at være aktive på livefronten allerede året efter og har siden spillet mange koncerter, hvor de bl.a. har delt scene med navne som Aphyxion, Deadflesh, Helhorse, Royal Deceit, Wayward Dawn, Wasted og The Nimbwits. På scenen er bandet en solid energiudladning, hvor det handler om at forårsage så mange piskesmæld blandt publikum som muligt. Debut EP'en "Toxic Asylum" rammer gaden i starten af juni, hvorefter Killing har planer om at ramme nogle spillesteder landet over samt et par steder i udlandet, for at sprede deres budskab om at thrash metallen stadig lever og trives i bedste velgående!

ACT OF COHESION

Act Of Cohesion er et dansk metalband der har væltet metalscenen siden 2012. Med en hårdtslående attitude og en stor lidenskab for old school thrash metal og rock'n'roll har de spillet en ordentlig røvfuld koncerter over hele landet, herunder festivaler og som support til både nationale og internationale metal og rockbands. Med musikken i fokus fokuserer de altid på at spille de mest professionelle, tight og energiske shows der vil efterlade publikum sultne efter mere!kalender

Arkiv