Saturday the 9th of October 2021 / kl 20:00 / entre 60 DKK
Tears (Aarhus)
Telus (Sæby/Aalborg)
Mesmeriah (Aalborg)

Facebook Event
Pre-sale ticket

TEARS

Tears startede som et soloprojekt i 2015 med debutudgivelsen ”33” som afsæt derpå. Båndet, der blev udgivet af københavnske Posh Isolation, bar præg af et nyligt stiftet bekendtskab med Casiokeyboards og trommemaskiner, og afsøgte en mere poppet og melodipræget tilgang til Jeppe Grønbæk Andersens (f. 1994) musikalske virke og praksis, der ellers tidligere, i højere grad, lod sig definere af de mange hardcore/ punkbands han frekventerede i, og omkring, i den Aarhusianske undergrund (Urban Achievers, Happy Hookers For Jesus, Pleasure, Tilebreaker).
Tears har sidenhen, omend af flere omgange, udviklet sig til et regulært band med flere roste udgivelser og koncerter i baggagen, og fokuserer i dag, i højere grad end tidligere, på den videre udvikling og udbredelse af dén ærlige, kraftfulde og fængende melodibårne klaver- og guitarbaserede rockmusik, der karakteriserer bandet, sammenspillet og lyden af Tears anno 2021. Tears består på nuværende tidspunkt af Jeppe Grønbæk Andersen (vokal og guitar), Patrick Kociszewski (guitar), Anders Ahle (klaver), Julius Lykke (bas) og Lasse Kolding (trommer).TELUS

TELUS er et alternativt rock band, som består af 4 unge mænd Tobias Facius, Rasmus Sandager, Victor Uggerholt og Christian Bendix. VI mødtes på Dronninglund Gymnasium og begyndte at spille sammen i gymnasiets øvelokale. Siden har vi udviklet vores musik i takt med vores venskab. TELUS' univers er skabt af et ambient lydbillede, genkendelige guitarmelodier, og følelsesladet vokal.
Vi brænder for det fællesskab og den energi, musik kan skabe. Vores mål med vores musik er at skabe et rum, hvor der er plads til fuld indlevelse og store energiudladningerMESMERIAH

Mesmeriah er et sexet, energisk støjet rockband, med et ekstravagant visuelt udtryk, hvor en performance der udforsker grænser er i fokus. Projektet er forholdsvis nyopstartet, med base i Aalborg, og består af de fem medlemmer:
Tobias Gaub på trommer, Anders Visby på bas, Hjalmar Krüger på strengene, Caroline Frandsen på leadvokaler og Mikkel Lygtved på støj og syre, sikkert.
Mesmeriah skriver primært rock. Musikken skrives kollektivt, med en legende, intuitiv tilgang. En tilgang som bandets tre dronninger, Caroline, Mikkel og Hjalmar derefter i høj grad bringer med sig på scenen. Dette bliver i særdeleshed understøttet af bandets skelet, bund og brains, Anders og Gaub, der i et genialt sammenspil på bas og trommer, leger med rytmer og alle damernes hjerter.
Kaos og kontrast beskriver både musikkens univers, men også det performative som de tre frontpersoner skaber. Vokalerne er inderlige, teksterne lumre, guitarlyden velovervejet, og medlemmerne svedige. Identitetskrise og underboobsweat har aldrig nogensinde været så sexet før. Fang Mesmeriah før de fanger dig