Thursday the 23rd of September 2021 / kl 17:00 / GRATIS entre
Brolandingerne:
Daniel Mølholt Bülow: Overgang


Facebook Event

Kudsji Carry Moore? En drag-karakter/nymfe/coach, som Daniel Mølholt Bülow har skabt for at nærme sig det binære, usikre, usynlige og transformerende. Nu træder Kudsji ud i det landskab, hvor et håndtryk, en skulderdans, en hjælpende hånd længe ikke har været manifesteret.

Program
23. september kl. 17-18: Performance
24. september kl. 17-18: Workshop
25. september kl. 17-18: Workshop
26. september kl. 17-18: Workshop
Alle dage starter vi ved Kulturbroen på Aalborg-siden.

Perfor​mance
'Overgang' er en performance, der undersøger Covid19's påvirkning af Kulturbroen i Aalborg ved hjælp af hyper- og metasansende kroppe. Om end der trækkes tråde mellem mange teorier, er det med kroppen, de træder frem. Med stoffet i bølger, og med vandbrederne som ramme.
Daniel Mølholt Bülow er uddannet af Det Kgl. Danske Kunstakademi i 2020 og arbejder i alt fra performance, tekst og video til sukker, musik og garn. Med en fænomenologisk refleksion og kritisk kontekstualisering formes en praksis, der på trods overgiver sig til det ukendte.
Daniel har i 2021 modtaget arbejdslegater fra Statens Kunstfond.

Workshop
Som deltager vil du i en lille gruppe med Kudsji Carry Moore blive i stand til at plante et ekko. En praksis af bevægelser, som du kan repetere i fremtiden på Kulturbroen i Aalborg. En renselse, eller i det mindste en materialisering, af nogle af de konsekvenser Covid19 har haft, og den fortielse vi ikke ser.
Om end det er en workshop i en gruppe, vil du hovedsageligt skulle arbejde alene og i eget tempo. Alle er velkomne ligegyldig erfaring. Alder: 16 år .

Tilmelding til workshop
Senest 23. september via email til: contact@danielmoelholtbulow.com

Brolandingerne er gavmildt støttet af Aalborg Kommune og projektet her tilmed af Aalborg Kommunes Kunstfond og Statens Kunstfond.