Friday the 25th of February 2022 / kl 20:00 / entre 50 DKK
Torch (Aarhus)
P601 (local)
Teknikmusik (local)


Facebook Event

TORCH

Darkwave/post-punk med base i Århus. Bandet består af Ivik Rosing, Josefine Valler og Benjamin Lind. Musikken er struktureret omkring kolde 80'er trommeslag med en skarp synth ledsaget af båndløs bas og dystre guitarriffs. I november udgav Torch en debutkassette og spillede en udsolgt debutkoncert på TAPE i Århus. De har efterfølgende spillet en række udenlandske koncerter, blandt andet i England, hvor de er blevet mødt med stor succes. Torch har udgivet to singler og har et album på vej.P601

"Eine Welt von Beton. Eine graue Welt. Grauer Himmel und Erde, aber ein rotes Herz. Basierend auf dieser Idee wird P601 erstellt. Das Duo spielt deutsche Teknikmusik und sie fahren das Publikum auf den Rücksitz eines Trabants durch ein graues musikalisches Universum. Es wird neu und es wird alt" - Erich HoneckerTEKNIKMUSIK.
Brutalistisk og socialistisk inspireret elektroduo fra Aalborg udøvende DDR-støj på messende tysk. Det soniske bagtæppe leveres af et komplet analogt ensemble, bestående udelukkede af modulære og semimodulære synthesizere.
De har gennem tiden spillet i det meste af landet, deriblandt for en proppet koncertsal i forbindelse med SPOT-Festival i 2018.

OBS: Vi gør opmærksom på, at omstændighederne for dette arrangement kan ændres iht. nuværende og evt. fremtidige coronarestriktioner.