Friday the 4th of February 2022 / kl 20:00 / entre 50 DKK
Spraglgevær (local)
Release Party
Charlotte-Amalie (local)


Facebook Event
Pre-sale ticket

SPRAGLGEVÆR

Spraglgevær er snart ude med sin debut EP!
D. 28/1 udkommer EP'en 'Hjernebrand' fra det energiske liveband Spraglgevær. Kom på 1000fryd denne aften og oplev sangene live, samt hvad der er i vente fra den fandenivoldske, romantiske smadderrock-artist.
Spraglgevær blev dannet i 2019, da forsanger og bassist Sebastian Gall samlede bandet omkring de første sange. Efter alt for lang tid i nedlukning, er bandet mere end klar til at sætte ild til hovederne igen med deres kraftfulde kompositioner.
Bandet består af Sebastian Gall, Søren Nissum, Asbjørn Glad, Gunnva Johannisardottir, Dan Hejslet og Lasse Hansen.Support kommer fra Charlotte-Amalie:
Charlotte-Amalie er dansksproget cinematisk popmusik, hvor teksterne er personlige og afspejler livets mange komplicerede facetter, som bliver båret af klaverets storladen nøgenhed sammen med en farverig vokal. Det er sårbart, afklædt og dragende og skaber en fortælling omkring hvordan kærlighed, depressioner, håb og drømme har formet Charlotte-Amalie fra at være en ung pige til en ung voksen.
I samarbejder med Peter Kjædegaard (Minds of 99, Peter Sommer, Go Go Berlin) arbejder Charlotte-Amalie på et debutalbum.