Saturday the 18th of June 2022 / kl 11:00 / GRATIS entre
Lyden af Aalborg
8 Bands, vinyl og fede tider
***På hovedbiblioteket***


Facebook Event

Éndags lyrik- og musikfestival med nogle af Aalborgs fineste dansksprogede bands.

Aalborg bibliotekerne og 1000 Fryd har slået pjalterne sammen og afholder endagsfestival med 8 bands fra Aalborg, der alle synger på dansk. For at hylde den dansksprogede lyrik vil der være lyrikoplæsning, kreative indslag og små happenings, der skal sætte lyrikken og musikken i scene.

Alle koncerter starter med en fælleslæsning af teksterne i biblioteksrummet, hvorefter bandet spiller en koncert i bibliotekshaven ved bibliotekets bagindgang.

Bands:
Skråt Op
Kogekunst
Christian Høgh
Grassat
Amdis Flugtplan
Daggry
Chavs
Vægtløs

Der vil ikke blive offentliggjort en detaljeret spilleplan, så det er bare med at dukke op fra kl. 11, hvis du vil være sikker på at høre dit nye yndlingsband.

Udover musikken vil der være pladesalg af bibliotekets kasserede vinyler, Cd'er og musiklitteratur til åndssvagt billige priser, som kun er til salg til dette arrangement samt "Red pladerne-auktion" med udvalgte vinyl-albums. Auktionen foregår ved bud, mens der spilles et tilfældigt nummer fra albummet, og den med det højeste bud, når nummeret er slut, har vundet auktionen.

Du skal selvfølgelig heller ikke gå sulten eller tørstig hjem, hvorfor der også vil være mulighed for at købe mad og drikke hele dagen, da 1000 Fryd tager bar med og bibliotekets cafe rykker ud i bibliotekshaven.

For det ikke skal være nok, får alle der deltager i festen ligeledes en limited, ultra sjælden, og kun-til-at-få-fingrene-i-på-dagen sangbog - med tekster fra de optrædende bands – samt en udgave af 1000 Fryd-antologien Read Out Loud.

Så snyd ikke dig selv for en forrygende dag med masser af musik og lyrik. Børn kan medbringes – hele biblioteket er åbent, når de små får ondt i ørerne.

Koncerterne er en del af 1000Fryds 7”-projekt, som når sin afslutning denne sommer. Serien er udsolgt, men et par få heldige fingre kan få fat i hele serien til dette arrangement.
Samtlige bands med dansksproget lyrik på 1000Fryds 7”-serie spiller til dagens arrangement, og de er udvalgt af samme grund.