Saturday the 8th of October 2022 / kl 20:00 / entre 40 DKK
Brolandingerne:
Throwe (København)
Omsorg (local)

Facebook Event
Pre-sale ticket

THROWE

***Koncerten foregår på Strandvejen 10 på Brolandingerne, under Limfjordsbroen.***

Det københavnske black metalliske hardcore-band THROWE siger tingene direkte og som de oplever, at de er. På debutalbummet FORFALD formidler bandet den personlige livskamp, som alle mennesker oplever, gennem en direkte blackened hardcore og en insisteren på ærligheden og fællesskabet, som netop denne musik kan tilføre vores liv.

THROWE blev dannet i slutningen af 2018 med base i København, alt imens bandet er en international konstellation med medlemmer fra England, Holland, Argentina og Danmark. I tiden efter THROWEs start udgav bandet tre singler med tilhørende videoer, spillede en række shows, og har siden da arbejdet på nyt materiale.

THROWE har nu færdiggjort debutalbummet FORFALD, som består af syv numre fordelt på 28 kontante minutter. Musikken er en hårdtslående blackened hardcore, der udmærker sig ved et ultra-tungt og direkte udtryk, der er som skabt til bandets høj-energiske liveshows.
THROWEs debutalbum FORFALD udkommer digitalt på bandets eget Deathbird Records, og Cassette gennem Ugly And Proud Records. Vinyl-versionen kommer senere i 2022 som en co-udgivelse mellem Heartland Records (DK), Virkelighedsfjern (DK), Vinyltrolden (DK), Maniyax Records (DE) og Drown Within Records (IT), og Protagonist Records (USA).OMSORG

Omsorg er et nyt band på hardcorescene i Danmark. Bandet spiller deres egen form for emotionel-post-hardcore-punk og består af medlemmer fra det aalborgensiske musikmiljø. Bandet har en hård, rå, ærlig og stemningsfuld tone og tekstuniverset berører emner som ensomhed, misbrug, angst, sorg, længsel og kærlighed - deraf også bandnavnet.
Bandet har spillet koncerter i ind-og udland samt spillet på ILTER festival og UHØRT festival. I februar 2022 indspillede Omsorg deres debut album ‘Moments, Movements’ og har en enkelt single fra albummet ude.