Thursday the 29th of September 2022 / kl 17:00 / GRATIS entre
Vi har ventet på dig, Carsten Lykke
på Hovedbiblioteket


Facebook Event

Den ikoniske forsanger fra Ibens kommer forbi biblioteket og fortæller røverhistorier fra livet som popsanger.
Den ikoniske sanger og sangskriver fra Ibens kigger forbi Hovedbiblioteket og fortæller røverhistorier - fra en musikalsk oeuvre fyldt med dødssyge søndage, ufornuft, kernefamiliemisundelse, Cocio og beton - i en samtale med Troels Højgaard.

Ikke mange ved det, men udover at skrive nogle rørende, originale og anmelderroste dansksprogede popsange, så er Carsten Lykke måske (lidt ufrivilligt) en af DKs sjoveste mænd. Nu er den tidligere Ibens-forsanger i gang med sit solo-comeback "Carsten Lykke", som får release i slutningen af november 2022, og i den anledning kigger han forbi Hovedbiblioteket og fortæller lidt om det kommende album – samt alt muligt andet fra hans musikalske og lyriske universer.

Carsten Lykkes sange bliver ofte kædet sammen med stærkt selvudleverende og sjove anekdoter fra Lykkes ynkelige privatliv gennem de sidste 25 år. Her kommer kærestebrud, depression, skilsmisse, finanskrise, Tinder-dating og meget andet under kærlig, musikalsk og humoristisk behandling, og sandsynligvis vil publikum - både til samtalen og den efterfølgende koncert på 1000Fryd - gå hjem med et smil på læben og samtidig være lettet over, at de hverken er Carsten Lykke eller en af hans ekskoner, ekskærester eller kommende dates.

Så tag Bus nr. 5, en Europcar eller din blå, blå cykel til Hovedbiblioteket og få den perfekte koncertopvarmning (både til de klassiske Ibens-hits og de nye sange) - det bliver med garanti godt.

Arrangementet er et samarbejde mellem Hovedbiblioteket og 1000Fryd.