Friday the 13th of January 2023 / kl 20:00 / entre 100 DKK
Rocken Gi’r Tilbage:
TooSober (local)
VENEER (København)
Haunted Jazz (Odense)

Facebook Event

"Støt Danske Hospitalsklovne og skab magiske øjeblikke for indlagte børn.”
Rocken Gi’r tilbage er et projekt, der vil skabe awareness for indlagte børns hverdag på danske hospitaler. Det bliver i øjeblikket overset, da Danmark nu har stor fokus inflation, elpriser og krig.
Hvert år bliver ca. 75.000 børn indlagt på de danske hospitaler, i kortere eller længere perioder. I dag når Danske Hospitalsklovne kun halvdelen af de besøg de vil, men de vil gerne nå mange flere. Vi har derfor brug for jeres hjælp til at sætte fokus på det her projekt.
Vi har en Danmarksturne i støbeskeen hvor flere datoer allerede er fastlagte. Vi starter fredag den 11. november på Aalborg Streetfood. Alt overskuddet går til Danske Hospitalsklovne, der bliver desuden også lavet en mobilepay konto for ekstra donationer.
Vi er tre danske rockbands, TooSober, Veneer og Haunted Jazz, der har iværksat vores mission, at oplyse almindelige danske borgere, om det fantastiske arbejde Danske Hospitalsklovne bidrager til. Men vi har brug for jeres hjælp...
Vi kan nå længere sammen! Derfor er vi på stående fod i gang med at finde alle de samarbejdspartnere vi kan, som vil støtte op om det her projekt.
I kan hjælpe os med at få projektet spændt, skubbet og strukket så langt ud i riget, som vi kan.
Vi tilbyder ikke, at man vinder en bil, men man får muligheden for at hjælpe børn igennem en mørk tid, og til gengæld får man tre uforglemmelige rockkoncerter på én aften. Sådan gør vi, alle stederne vi spiller rundt omkring i Danmark.
For børnene på de danske hospitaler kan klovene være forskellen på en god og dårlig dag.
Afsnitsledende sygeplejerske på
Sygehus Nord i Aalborgs afsnit for
børn og unge med kræft- og
blodsygdomme, Lotte Frilev, fortalte os
over et møde, hvilke forskelle
hospitalsklovnene gør, når de er på
besøg, og glæden det kan skabe i en
rigtig svær situation.
Hun understregede flere gange vigtigheden af deres tilstedeværelse for både børnene, familien og personalet.
Derfor har vi brug for jeres mediekanaler og kontakter til at skabe en bevægelse, så vores musikalske indsamling bliver en succes for de sygdomsramte børn. I kan hjælpe os med at skalerer projektet
Vi håber at i sammen med os, vil være med til at gøre en forskel. Med jer på holdet kan vi skabe en forandring. Forandringen kommer, når vi har folkets fokus.
Ud over stepperne...
Vi har engageret den talentfulde videofotograf, Kevin Kvist. Sammen med ham producerer vi et videoindslag fra Børneafdelingen på Aalborg Sygehus Nord. Her vil der blive brugt dramatiske virkemidler, til at vise interaktionen mellem barn og klovn.
Med Kevin Kvist får vi belyst historien respektfuldt og fængende, så den appellerer til den brede danske befolkning om at støtte og hjælpe os med at gøre en forskel. Video Indslaget har dog kun effekt, hvis folk ser den, og det er her, hvor vi har brug for jeres
hjælp. Vi kan ikke gøre en ligeså stor forskel uden jer. Vi skal bruge hjælp til at
eksponere dette PR-content, åbne døre til nye contentidéer og steder, hvor vi kan belyse Danske Hospitalsklovnesarbejde. På samme tid får imuligheden for også at brande jeres organisation gennem
projektet.
Vi håber, I har lyst til at hoppe med på vognen og hjælpe os med at skabe en ny bevægelse i den danske musikindustri.
Sammen kan vi gøre en forskel!
Tak for jeres tid.
De bedste hilsner,
TooSober, Veneer og Haunted Jazz.