Friday the 9th of June 2023 / kl 19:00 / GRATIS entre
CHAVS - FEDE TIDER |
RELEASE |
ROCK BAR!!!


Facebook Event

CHAVS - FEDE TIDER | RELEASE
garagerock | punk | rock

FEDE TIDER
Endelig er tiden kommet til udgivelsen af de lokale helte CHAVS andet album, efter første tolvtommer "Solsiden", fra hedebølgesommeren 2018.
Siden dengang er det blevet til utallige optrædener og turnéer gennem det ganske danske, der virkelig har placeret CHAVS som et kendt orkester i den danske undergrund - fra hjemstavnen til København.
Efter at have rejst land og rige rundt og tyndt, på bl.a. Spotfestival, Spirefestival og Nakkefestival samt adskillige ture gennem storbyer, flækker og en smuttur til Tyskland, besluttede bandet sig for, at påbegynde indspilningen af deres opkommende album. Om det nye album siger de selv:
"Vi har taget en meget mere legende tilgang til hele processen, bag det her album. Og selvom det er meget mere legende, har vi taget processen mere seriøs. VI har givet os god tid - vi ridder ikke den dag vi sadler.
Bl.a. har vi eksperimenteret med alt lige fra theremin og tolvstrengs western guitar til hammondorgel, vox-orgel, mundharmonika og musique concrete. Desuden har vi udnyttet den her (lange) proces til at virkelig at kæle for lydbilledet og sammenspillet mellem de mange forskellige instrumenter"

"At vi har haft så god tid til indspilningen har også betydet, at vi har kunne samarbejde med godtfolk henover landet. Bl.a. har vi en gæsteoptræden fra den fynske gunslinger Oscar Lundsteen (FYR, Orcas, Danghera) der shredder mundorgel henover nummeret "ADHD" og er indspillet af Magnus Knudsen (De Høje Hæle, Orcas, Dig og Mig, Cirkus Halvvejs, PJ Bonneman og De Stive River).
Vi har desuden i ro og mag kunne lytte til forskellige versioner af mix og master" - et håndværk der i øvrigt er orkestreret af den dygtige, københavnske schweizerkniv Marcus Ferreira i hans studie No Master's Voice.

Rent tekstmæssigt har bandet også arbejdet i en lidt anden retning. Det kan bl.a. høres i numrene "ADHD" og "Landstryger". Hvor første omhandler udiagnosticeret psykisk handicap, tager "Landstryger" udgangspunkt i fortællingen om en vagabonds rodløse eksistens, mens han traver igennem det tørre jyske landskab.
I numrene "Gudesmuk" og "De Bukseløse" tager bandet også en ny drejning ift. at levere et drømmende, svævende akustisk nummer og et rent instrumentalt nummer inspireret af arbejdsløshed.

Sommereskapismen fra første album er dog allestedsnærværende lyrisk såvel som musikalsk og leverer en letgenkendelig ræverød tråd gennem albummets ti numre.
Den velkendte kækhed bliver også holdt i hævd med sange om byens bedste beverding på afslutningsnummeret "På Røven", en hyldest til AaB og byens uofficielle fanscene, en bøllebasker af en knallertsang ("Klør 5") samt en homage til DKs bedste fodboldspiller nogensinde ("Smøger og Shorts"). Hvem den fodboldspiller så end er, må du finde ud af til koncerten....

Både FEDE TIDER og SOLSIDEN vil være at købe på aftenen

Fede Tider - 120,-
Solsiden - 100,-
eller køb begge for 200 spir
___________________________________________________________
ROCK BAR! ROCK BAR! ROCK BAR! ROCK BAR! ROCK BAR!
Vi byder også velkommen, og velkommen tilbage, til ROCK BAR!
Du kender slænget - enerverende, utidigt, højt (og sløjt) rockmusik til virkelig at få gang i det fedtede dansegulv. Rockmusik til du segner eller blegner.

DØR: 19:00
ENTRÉ: 0,-