BEVAR 1000FRYD! (ENGLISH BELOW)

Vi har fået påbud fra kommunen om, at vi ikke længere må spille højt til koncerter - i praksis vil vi ikke længere kunne spille livemusik, hvilket er grundlaget for vores driftstøtte og eksistens.

Nabobygningen er opført med utilstrækkelig lydisolering, og under byggeriet advarede vi om, at det kunne føre til problemer, og det er nu gået i opfyldelse.

Vi har en underskriftskampagne her - https://www.skrivunder.net/bevar_1000fryd


SAVE 1000FRYD!

We have received a request from the municipality, stating that we can no longer play loud music at concerts - this means in practice that we can no longer play livemusic, which is the bedrock of our existence.

The neighboring apartments have bad sound isolation, which is something we warned about, when they constructed it.

There is a signature campaign here - https://www.skrivunder.net/bevar_1000fryd

Moments

Throughout the past 40 years, many people have had personal and shared experiences at 1000fryd!

We want to save 1000fryd, because it is full of history and it contributes greatly to the cultural life in Aalborg.

Saturday the 16th of December 2023 / kl 20:00 / entre 60 DKK
9800 Hiphop på SH35
Christian Høgh (Hjørring)
Hummerdreng (Hjørring)
Klostermand (Hjørring)
Aage G (Hjørring)

Koncerten er flyttet til SH35.

Facebook Event
Pre-sale ticket

Et brag af en aften med noget af det bedste hiphop Nordjylland har at byde på med:

Christian Høgh:
Christian Høgh er en queer rapper, der er har følt sig anderledes hele livet. Musikken er fyldt med følelser og balancerer dynamisk mellem at være sårbar og oprørsk.
Christian er en del af den nye danske hiphop scene, hvor socialrealistiske og ærlige tekster er i fokus. Produktionen er inspireret af hyperpop-bølgen og trap-musikken. Hans liveshows er fyldt af energi, punkattitude og et æstetisk scenebillede. En musikalsk oplevelse som byder op til ekstatisk dans, gråd og medrivelse.

HummerDreng:
HUMMERDRENG er en rapper og producer fra Aalborg som elsker at blaste højtalere og få dit hjerte til at pumpe. Personen bag projektet er Martin Nielsen, som laver hiphop om balancen mellem maskulinitet og femininitet, opvækst og hvordan man er nødt til at udfordre, udforske og stå op for sig selv. Musikken er fyldt med energi, det er fuldstændigt smadret og på samme tid følsomt og blødt. HUMMERDRENG bruger musikken til at sætte kog i den maskuline rapkultur og udfordre hiphoppens normer med energiske, flamboyante og overdrevet performances.

Klostermand:
Klostermand er en rapper fra den Nordjyske muld som prædiker at være sig selv, uanset om det er kikset eller ej. Manden bag projektet, Jens Munk, brænder for den smukke natur og suveræne stilhed som livet på landet bringer, og tekstuniverset stråler af ærlighed og den ægte danske hygge. Med en lyd der er inspireret af klassisk hiphop blandet med salsarytmer, jazzharmonier og pop hooks, maler Klostermand et oprigtigt billede af en ung knægt der prøver at finde sin vej i det store liv.

Aage G: Ufiltret Hiphop Direkte fra det mørke vendsyssel’s uofficielle hovedestad Hjørring.