BEVAR 1000FRYD! (ENGLISH BELOW)

Vi har fået påbud fra kommunen om, at vi ikke længere må spille højt til koncerter - i praksis vil vi ikke længere kunne spille livemusik, hvilket er grundlaget for vores driftstøtte og eksistens.

Nabobygningen er opført med utilstrækkelig lydisolering, og under byggeriet advarede vi om, at det kunne føre til problemer, og det er nu gået i opfyldelse.

Vi har en underskriftskampagne her - https://www.skrivunder.net/bevar_1000fryd


SAVE 1000FRYD!

We have received a request from the municipality, stating that we can no longer play loud music at concerts - this means in practice that we can no longer play livemusic, which is the bedrock of our existence.

The neighboring apartments have bad sound isolation, which is something we warned about, when they constructed it.

There is a signature campaign here - https://www.skrivunder.net/bevar_1000fryd

Moments

Throughout the past 40 years, many people have had personal and shared experiences at 1000fryd!

We want to save 1000fryd, because it is full of history and it contributes greatly to the cultural life in Aalborg.

Saturday the 23rd of February 2002 / kl 21:00 / GRATIS entre
Junglemassive
DJ Caspar (DK) & MC Craig Dangerous Lee (UK) vlter 1000fryd med massiv drum'n'bass. Duetten er kendt fra bla. Det store mix p p3 og de slemmeste raves i Kbh. Caspar er manden der str bag Louds drum'n'bass afdeling. Han har fingeren p pulsen og er vrdsat p de store scener i Tyskland, England og Kbenhavn. Craig Dangerous Lee er blevet spet til at blive en af de helt store rappere inden for genren, men dm selv! For at skabe den rette stemning starter vi aftenen med ambient med Frequently asked og derefter DJ Drop (resident) mm.