BEVAR 1000FRYD! (ENGLISH BELOW)

Vi har fået påbud fra kommunen om, at vi ikke længere må spille højt til koncerter - i praksis vil vi ikke længere kunne spille livemusik, hvilket er grundlaget for vores driftstøtte og eksistens.

Nabobygningen er opført med utilstrækkelig lydisolering, og under byggeriet advarede vi om, at det kunne føre til problemer, og det er nu gået i opfyldelse.

Vi har en underskriftskampagne her - https://www.skrivunder.net/bevar_1000fryd


SAVE 1000FRYD!

We have received a request from the municipality, stating that we can no longer play loud music at concerts - this means in practice that we can no longer play livemusic, which is the bedrock of our existence.

The neighboring apartments have bad sound isolation, which is something we warned about, when they constructed it.

There is a signature campaign here - https://www.skrivunder.net/bevar_1000fryd

Moments

Throughout the past 40 years, many people have had personal and shared experiences at 1000fryd!

We want to save 1000fryd, because it is full of history and it contributes greatly to the cultural life in Aalborg.

Friday the 15th of March 2002 / kl 20:00 / GRATIS entre
Today m. Cathrine Sadolin
Sangguroen Cathrine Sadolin gster i aften 1000Fryd med hendes band Today. Today levere en sublim omgang melodist popmusik, der henter elementer fra den irske folk, jazzen og rocken. Det vil blive en spndende og hyggelig aften i selskab med dette forrygende band. Hvis du undrer dig over den underlige entre pris p 57,65,- s er her forklaringen: Fredag den 15/3 bliver en national protestdag mod nedskringerne af sttten til de danske spillesteder. Der bliver beskret med 15,3 procent, og derfor hver alle landets spillesteder billetpriserne tilsvarende denne dag...