BEVAR 1000FRYD! (ENGLISH BELOW)

Vi har fået påbud fra kommunen om, at vi ikke længere må spille højt til koncerter - i praksis vil vi ikke længere kunne spille livemusik, hvilket er grundlaget for vores driftstøtte og eksistens.

Nabobygningen er opført med utilstrækkelig lydisolering, og under byggeriet advarede vi om, at det kunne føre til problemer, og det er nu gået i opfyldelse.

Vi har en underskriftskampagne her - https://www.skrivunder.net/bevar_1000fryd


SAVE 1000FRYD!

We have received a request from the municipality, stating that we can no longer play loud music at concerts - this means in practice that we can no longer play livemusic, which is the bedrock of our existence.

The neighboring apartments have bad sound isolation, which is something we warned about, when they constructed it.

There is a signature campaign here - https://www.skrivunder.net/bevar_1000fryd

Moments

Throughout the past 40 years, many people have had personal and shared experiences at 1000fryd!

We want to save 1000fryd, because it is full of history and it contributes greatly to the cultural life in Aalborg.

Wednesday the 24th of April 2002 / kl 18:00 / GRATIS entre
Film: Bad Taste
Peter Jackson er idag kendt over hele kloden for hans fremragende Lord of the Rings. I den anledning prsenterer vi hans debut kult-hit, der meget passende, har titlen Bad Taste. Jackson instruerede, skrev, producerede, klippede, spillede selv med og lavede selv de fleste af splatter effekterne - og dem er der MASSER af! Superblodigt og hyleskgt i samme boldgade som Evil Dead filmene og hans egen Brain Dead. En flok aliens kommer til jorden for at bruge mennesker til fast food, men de stder selvflgelig p problemer. En klassiker inden for genren. Go’ appetit!
Instruktion: Peter Jackson, New Zealand, 1988

Gratis entre for medlemmer. Medlemskab koster 20 kroner