BEVAR 1000FRYD! (ENGLISH BELOW)

Vi har fået påbud fra kommunen om, at vi ikke længere må spille højt til koncerter - i praksis vil vi ikke længere kunne spille livemusik, hvilket er grundlaget for vores driftstøtte og eksistens.

Nabobygningen er opført med utilstrækkelig lydisolering, og under byggeriet advarede vi om, at det kunne føre til problemer, og det er nu gået i opfyldelse.

Vi har en underskriftskampagne her - https://www.skrivunder.net/bevar_1000fryd


SAVE 1000FRYD!

We have received a request from the municipality, stating that we can no longer play loud music at concerts - this means in practice that we can no longer play livemusic, which is the bedrock of our existence.

The neighboring apartments have bad sound isolation, which is something we warned about, when they constructed it.

There is a signature campaign here - https://www.skrivunder.net/bevar_1000fryd

Moments

Throughout the past 40 years, many people have had personal and shared experiences at 1000fryd!

We want to save 1000fryd, because it is full of history and it contributes greatly to the cultural life in Aalborg.

Thursday the 12th of September 2002 / kl 19:00 / GRATIS entre
Global Guaranty Orchestra
Da P. O Jrgens og Henning Frimann er p 1000fryd og lave lydskulptur, spiller de torsdag aften en koncert med deres orkester Global Guaranty Orchestra. De spiller p en lang rkke instrumenter, s som bas, harmonika, fljte, melodika, trommer, marimba etc. og dels "etniske instrumenter" som saz, bozuki, ballofon, steeldrums, kalimba, gongs og endelig p hjemmebyggede instrumenter s som turbofon, waterphone, vognside, kkkenvask med strenge, steelkoto etc. der alle er frembragt af skrot og fundne sager.