BEVAR 1000FRYD! (ENGLISH BELOW)

Vi har fået påbud fra kommunen om, at vi ikke længere må spille højt til koncerter - i praksis vil vi ikke længere kunne spille livemusik, hvilket er grundlaget for vores driftstøtte og eksistens.

Nabobygningen er opført med utilstrækkelig lydisolering, og under byggeriet advarede vi om, at det kunne føre til problemer, og det er nu gået i opfyldelse.

Vi har en underskriftskampagne her - https://www.skrivunder.net/bevar_1000fryd


SAVE 1000FRYD!

We have received a request from the municipality, stating that we can no longer play loud music at concerts - this means in practice that we can no longer play livemusic, which is the bedrock of our existence.

The neighboring apartments have bad sound isolation, which is something we warned about, when they constructed it.

There is a signature campaign here - https://www.skrivunder.net/bevar_1000fryd

Moments

Throughout the past 40 years, many people have had personal and shared experiences at 1000fryd!

We want to save 1000fryd, because it is full of history and it contributes greatly to the cultural life in Aalborg.

Saturday the 12th of April 2003 / kl 18:00 / GRATIS entre
***Metal Aften***
Aftenens hovednavn er svenske RECLUSION. Bandet, der meget snart udkommer med anden plade, debuterede for et lille rs tid siden. En plade der gav genklang i store dele af metal verdenen. Nu er de tilbage i Aalborg for at levere deres svensker metal. Thrash med stort T!!! Sidst Reclusion spillede i byen, var til Aalborg Metal Festival. Efter planen skulle fynske Stomped spille i aften. Dem har vi vret nd til at flytte til den 10 maj. I stedet er lokal Aloop sprunget til, for at gre sig som aftenens opvarmer. En fed ***metalaften***, hvor der er sikkeret fest og fede toner.