Saturday the 19th of June 2004 / kl 18:00 / GRATIS entre
**UPDATE** The Heathen Reserve: Gother Than Thou + Final Selection (D) LIVE!Som en løbsk drosche trukket af sorte heste på en transsylvansk bjergvej, tordner The Heathen Reserve fremad. Med lasten fuld af goth/industrial/darkwave - og mere weltsmertz end du kan ryste en pind af - præsenterer de sortklædte hedninge nu endnu et mørkt dj-arrangement.

I tidsrummet 20.00-02.00 besættes 1000Fryd af den, af hedningerne fremmanede, dystreste musikalske ånd der er til at opdrive i nordjylland og de forpinte toners klagesang vil gøre stedet til en fryd for dem der helligere sig det mere mørke.

...og husk at jo før du kommer derned, jo længere tid har verden til at nyde synet af din majestætiske dysterhed. Så stil dig hen foran spejlet og øv dig på at sige: "Chiiildren of the naight, what sweet muuusik they make" med din bedste Lugosi accent - og kom ned og vis hvorfor DU er 'Gother Than Thou.'**UPDATE**

The Heathen Reserve er stolte af at kunne præsentere tyske Final Selection live. Final Selection der har eksisteret siden 1992, er en elektronisk darkwave duo med inspiration fra Depeche Mode over Mesh og Diary of Dreams med et strejf af industrial. Efter op til flere demo udgivelser udgav Final Selection i 1999 deres debut album Immortal Gift. Dette fulgtes af Antihero i 2002 og Final Selection er på trapperne med albummet Heading for Graceland senere i år.