Friday the 6th of August 2004 / kl 19:00 / GRATIS entre
Freestyle Freakshow
Grundlæggende er der tale om en times improviseret rap freestyle med danmarks absolut lyseste og gakkede hoveder: Per Vers og Ole Omkvæd. De forbereder nogle skitser og publikum deltager så ved stikordsskrivning inden koncerter. Det er MEGET sjovt, MEGET imponerende og MEGET fuckt up hvad de to drenge kan gøre med et beat, 3 stikord og deres 2 hoveder..

Per Vers er nok de fleste bekendt som dobbeltvinder af Fight Night og utallige "battles" og nu som dommer ved selvsamme arrangementer. Ole er mindre kendt, men mest for at være Pers absolut værdige modstander på scenen og at trække sig fra Fight Night finalen på grund af dansk battle raps tradition for tilsvining og gangsta attityder.

Der ikke er tale om en "standard" hiphop act men et levende bevis på at undergrundspoesi i rå, raffineret form kan formidles til et "bredt" publikum - man behøver ikke være hiphopper for at tabe kæben over FFS – man behøver blot have to ører og to fødder - så skal d'herrer nok klare resten.

Line-up:
Per V + Ole O.
Kristoffer Sjelberg (DR) NOBODY BEATS + en million andre
Jacob Anderskov (KEYS) årets jazznavn 2003 + ekvilibrist en masse på keys Ayi Solomon (PERC) NEW JUNGLE + en million andre
Jonas Westergaard (BAS) DOCTOR STRUCTURE + en million andre