BEVAR 1000FRYD! (ENGLISH BELOW)

Vi har fået påbud fra kommunen om, at vi ikke længere må spille højt til koncerter - i praksis vil vi ikke længere kunne spille livemusik, hvilket er grundlaget for vores driftstøtte og eksistens.

Nabobygningen er opført med utilstrækkelig lydisolering, og under byggeriet advarede vi om, at det kunne føre til problemer, og det er nu gået i opfyldelse.

Vi har en underskriftskampagne her - https://www.skrivunder.net/bevar_1000fryd


SAVE 1000FRYD!

We have received a request from the municipality, stating that we can no longer play loud music at concerts - this means in practice that we can no longer play livemusic, which is the bedrock of our existence.

The neighboring apartments have bad sound isolation, which is something we warned about, when they constructed it.

There is a signature campaign here - https://www.skrivunder.net/bevar_1000fryd

Moments

Throughout the past 40 years, many people have had personal and shared experiences at 1000fryd!

We want to save 1000fryd, because it is full of history and it contributes greatly to the cultural life in Aalborg.

Tuesday the 28th of September 2004 / kl 17:00 / GRATIS entre
Folkekkken
Vegansk med hjetet p rette sted....

Hver tirsdag arbejder en flok frivillige og hrdt prvede aktivister p at lave vegansk og kologisk folkekkken p 1000Fryd. Vegansk betyder, at der ikke er brugt animalske ingredienser i madlavningen, hverken kd eller mlkeprodukter. Det har vi valgt, fordi produktionen af kd og mlkeprodukter er meget energikrvende. Det er mere kologisk bredygtigt at spise kornprodukter og grntsager, og derudover er de forhold dyrene lever (og dr) under i landbruget fuldstndigt uacceptable. Med det veganske folkekkken nsker vi at skabe et alternativ og vise at man sagtens kan lave lkkert og nringsrigt mad uden fldesovs og hakkebffer...

Imens kan du jo tjekke nedenstende link for at finde ud af, hvordan vejret bliver i morgen...