Saturday the 12th of February 2005 / kl 20:30 / GRATIS entre
Meine Kleine Deutsche (s) + Oh No Ono (lok)
Meine Kleine Deutsche er tilbage efter et brag af en koncert sidste år. Ved du ikke hvad du gik glip af eller har du ærgrer dig over, hvad du ikke så, er chancen her nu igen...

Meine Kleine Deutsche spiller electropunk á la Le Tigre, Stere total eller Miss Universum... Melodisk, dansevenlig og hjertevarm. Den svenske trio har det nyligt udgivne debutalbum "Dirty dancing" på Sound Pollution bag sig og er nu på endnu en lille tour. Vi garanterer et uimodståeligt liveshow med musikalske bomber og let-på-tå rytmer. To på sang og en ansvarlig for musikken.. Sådan fungerer den omvendte verden.

OH NO ONO startede som projekt i 2003 og består 4 mand høj fra det Ålborkensiske. Alle fire med forskellig musikalsk baggrund, der blandt andet strækker sig over klassisk, elektronisk, country, rock og punk. Bevæbnet med guitar, trommer, samples og et enkelt orkel er det innovative tilsnit lagt på forsædet. Dette mix har fremavlet en genre der bedst kan betegnes ved brug af flere ord. Det er knaldhurtig børnepunk, rock-a-billy, yndefuldt guitarspil, lovestories, sadstories og knævrende stemmer krydret med mærkværdige samples fra natur og by.

Følg links til billeder og lyd...

og mp3s skal man jo ikke snyde sig selv for!!