BEVAR 1000FRYD! (ENGLISH BELOW)

Vi har fået påbud fra kommunen om, at vi ikke længere må spille højt til koncerter - i praksis vil vi ikke længere kunne spille livemusik, hvilket er grundlaget for vores driftstøtte og eksistens.

Nabobygningen er opført med utilstrækkelig lydisolering, og under byggeriet advarede vi om, at det kunne føre til problemer, og det er nu gået i opfyldelse.

Vi har en underskriftskampagne her - https://www.skrivunder.net/bevar_1000fryd


SAVE 1000FRYD!

We have received a request from the municipality, stating that we can no longer play loud music at concerts - this means in practice that we can no longer play livemusic, which is the bedrock of our existence.

The neighboring apartments have bad sound isolation, which is something we warned about, when they constructed it.

There is a signature campaign here - https://www.skrivunder.net/bevar_1000fryd

Moments

Throughout the past 40 years, many people have had personal and shared experiences at 1000fryd!

We want to save 1000fryd, because it is full of history and it contributes greatly to the cultural life in Aalborg.

Saturday the 12th of March 2005 / kl 20:30 / GRATIS entre
Eniac (d) + Split (d)
Eniac fra Hamburg spiller spiller skvt, men alligevel melodist noiserock/postpunk med en snert af emocore. Vel placeret mellem Nomeans no, Chung, Kurt, Les Savy Fav und Drive Like Jehu med fuld skrue og hjerteblod. Forfriskende innovativt og dejligt fremme i skoene med rockende melodier. Er udgivet p Nova og X-mist records... og skal spille support for en del af Experimental Dental School Europa-tour. Flere fra Eniac har tidligere spillet i Guinea Pig og Philipp s der er dmt kvalitet for pengene.

Flying luttenbachers skulle have spillet, men har aflyst...#1/%!!#

Siden har ogs Music Mafia aflyst i sidste jeblik.... suk, istedet kommer tyske Split p besg. Ekstravagant postrock af den fineste kaliber...

Flg links til dejlig lyd og mere info...