BEVAR 1000FRYD! (ENGLISH BELOW)

Vi har fået påbud fra kommunen om, at vi ikke længere må spille højt til koncerter - i praksis vil vi ikke længere kunne spille livemusik, hvilket er grundlaget for vores driftstøtte og eksistens.

Nabobygningen er opført med utilstrækkelig lydisolering, og under byggeriet advarede vi om, at det kunne føre til problemer, og det er nu gået i opfyldelse.

Vi har en underskriftskampagne her - https://www.skrivunder.net/bevar_1000fryd


SAVE 1000FRYD!

We have received a request from the municipality, stating that we can no longer play loud music at concerts - this means in practice that we can no longer play livemusic, which is the bedrock of our existence.

The neighboring apartments have bad sound isolation, which is something we warned about, when they constructed it.

There is a signature campaign here - https://www.skrivunder.net/bevar_1000fryd

Moments

Throughout the past 40 years, many people have had personal and shared experiences at 1000fryd!

We want to save 1000fryd, because it is full of history and it contributes greatly to the cultural life in Aalborg.

Friday the 18th of March 2005 / kl 19:00 / GRATIS entre
***Metal Aften***
COMPOS MENTIS - ALOOP - DAWN OF DEMISE

Fra melodisk ddsmetal over Nu-metalliske grooves til old-school Ddsmetal. En aften med tre bands der vil byde p en blandet handel inden for Metalgenren. Compos Mentis har et par udgivelser bag sig og spillet i Aalborg med stor succes fr. Et band der virkelig er p vej mod noget strre. Aloop er aftenens lokale navn. En sikker mushkoncert i hjeste gear. Tjek dem! Dawn of Demise er et nystartet band. Vi lover musik til jer old-school metalhoveder, s i har ondt i nakken dagen efter. Vi snakker Canibal Corpse stilen!