Thursday the 25th of August 2005 / kl 19:00 / GRATIS entre
JR Ewing (n)
Escapado (d)
Rentokiller (s)
Set My Path (s)

Fire fantastiske hardcorebands for 40 kr!

Da JR Ewing i 1998 lagde fra land med deres første 7" spillede de kaotisk og ørerivende San Diego-style hardcore. Nogle år er gået siden da og JR Ewing har på deres seneste album lagt stilen over i en meget mere melodisk genre. Musikken er stadig energisk og skæv, men vokalen har ændret sig en del idet den nu er en blanding af skøn sang og de så karakteristiske for screamo genren halsbrækkende skrig.

Escapado har før spillet på 1000Fryd, og når de går på scenen står den på nordtysk ny-skole hc.

Rentokiller bliver sammenlignet med bands som Refused, Nine, Breach og Raised Fist, og den er ikke helt gal. I deres hjemland har de allerede taget anmelderne med storm, og mon ikke det samme gælder de tilhørere der dukker op denne aften. De har blandt andet leveret et fantastisk show på Frederecia Hardcore Festival.

Set My Path http://www.setmypath.tk er Rentokillers tro følgesvende (eller er det omvendt?). Deres guitarist synger i Rentokiller, og trommerslageren er også at finde i dejlige dejlige Smackdown.
I det anerkendte svenske rockmagasin Close-up siger de følgende om Set My Path:
CLOSE-UP#55 JANUARI/FEBRUARI 2003 ”LÄR I STÄLLET av arga askimsrebelerna SET MY PATH. De blir livsfarliga till jul. De kommer att frita varenda julgris och jaga tomten på flykt om de får chansen, och gör det dessutom till tonerna av EARTH CRISIS och SICK OF IT ALL. ”Set my path[VII/cd/5/10:-] är fin fin hardcore det slår gnistor om.”

Alt i alt byder aftenen på noget smukt, larmende, melankolsk og energisk.