BEVAR 1000FRYD! (ENGLISH BELOW)

Vi har fået påbud fra kommunen om, at vi ikke længere må spille højt til koncerter - i praksis vil vi ikke længere kunne spille livemusik, hvilket er grundlaget for vores driftstøtte og eksistens.

Nabobygningen er opført med utilstrækkelig lydisolering, og under byggeriet advarede vi om, at det kunne føre til problemer, og det er nu gået i opfyldelse.

Vi har en underskriftskampagne her - https://www.skrivunder.net/bevar_1000fryd


SAVE 1000FRYD!

We have received a request from the municipality, stating that we can no longer play loud music at concerts - this means in practice that we can no longer play livemusic, which is the bedrock of our existence.

The neighboring apartments have bad sound isolation, which is something we warned about, when they constructed it.

There is a signature campaign here - https://www.skrivunder.net/bevar_1000fryd

Moments

Throughout the past 40 years, many people have had personal and shared experiences at 1000fryd!

We want to save 1000fryd, because it is full of history and it contributes greatly to the cultural life in Aalborg.

Saturday the 29th of October 2005 / kl 19:30 / GRATIS entre
AFLYST
Honigdieb (d)
The Beautitude (kbh)

Yep... Sidst i huset som akustisk support for Chumbawamba. Nu p egen hnd, seks mand hj og tilsat strm. Rockende cabaret med sjove finurligheder, udkldning og musikalsk galskab.... Og hvem siger at kunstpels ikke kan klde en mand!!...

Godt bakket op af The Beatitude fra Kbanhavn. Bedst Beskrevet som hj-energisk-minimalistisk-old-school-New York-no wave-punk-rock-indie-pop med sammenligninger til bands som The Raincoates, Pixies, Siouxie and the banshees, B52's...

Mere info som efterret nrmer sig, men vr beredt, sov med det ene je ben og gld dig som et lille barn... ses ved scenekanten.