Friday the 16th of December 2005 / kl 20:30 / GRATIS entre
Medications (us)
Sonic Subway (lok)

Dette show er den første i rækken af koncerter, som Kulturmagasinet Skopet præsenterer i samarbejde med 1000Fryd, og vi starter med fornemt besøg fra Discord Records!!! Hvis der skulle være nogle der ikke er bekendte med Dischord, må vi hellere fortælle, at Dischord er et legendarisk Wasington-baseret pladeselskab, som også huser Fugazi, Jawbox, Make Up, Q and Not U, og Shudder to think. Medications er resterne af de hedengangne Dischord-bands Farraquet og Smart Went Crazy, og Medications har da også meget til fælles med førstnævnte. Genremæssig befinder de sig et sted mellem indie og matematik-rock blandet enkelte elementer fra både 70’er storhed og iørefaldende punk. Det er ikke helt urimeligt at sammenligne Medications med At The Drive-In eller en straght forward version af Mars Volta. Det er heller ikke helt løgn at Medications på aller fornemmeste vis balancerer mellem det medrivende melodiske og det splitsekunds præcist rytmiske.

Mere guf...Sonic Subway her nemlig tænkt sig at give Medications kamp til stregen, når de åbner showet med en omgang energisk rock.

Det her show bliver et af dem vi kommer til at snakke om om mange år... og yep vi ved det godt...vi har gjort det igen :)

Følg linket, hvis du vil vide mere om Medications.
Og her er så sød, vild, ægte, derudaf-lyd:
Twine Time
Safe And Sorry

PS: Arrangementet er røgfrit fra kl. 1600