Saturday the 23rd of June 2007 / kl 18:00 / GRATIS entre
Queer Festival & Chill i Parken

Queer9000 rykker ud af huset og præsenterer sammen med Chill i Parken:

Le Petit Mort dj set, Laila og Robert fra Laila & Symfobia, Organiseret riminalitet, Matias & Løwenstein (Stella Polaris Jr Soundsystem), Dj Jett, Christian Karlsen & Friberg, Yngvesin, Dj m/k og Nuclear Family.

Gå ikke glip af 14 meter lang væg med livekunst, Chill, Billig bar, Kærlighed, Gøgl, Vegansk folkekøkken & grill, Stangtennis, Crocket, Vegansk isbod, Beach Volley, Fodbold og meget meget mere... Fjordmarken (v. lystbådhavnen) fra kl 15-22.

******************************************

Queer9000 indtager byen fra d. 18-24 juni! Queer vil blive vendt og drejet gennem alt lige fra filosofiske debatter og udstillinger til syrede performances. Vær med til at udforske og debattere Queer, og følg med på queer9000.dk for opdateringer.

Queer er en strategi hvad enten man er bøsse/lesbisk/trans/bi/hetro eller noget helt andet. Det handler ikke om at kategorisere, men om at sabotere og redefinere alt som betegnes som normalt og endegyldigt korrekt. Queer er et perspektiv, en måde at se og gøre ting, et løbende opgør med kønsstereotyper og ensretning!

Uanset om du er nysgerrig eller Queer, så kom og vær med - der er hverken minimumskrav eller begrænsninger for afvigelser og udskejelser!

Har du lyst til at udstille/optræde/deltage/hjælpe så send fluks en mail til: queeraalborg@gmail.com

Queer9000 tager afstand fra sexisme, racisme og homofobi af en hver art.