Saturday the 12th of November 2011 / kl 20:00 / GRATIS entre
Double Space (dk)
Bottom Feeder (dk)
Torchlight (dk)

Nå, så står den da vist på tung rock. Altså sådan rigtig bulldozer-tung. Tre Bands og blødende øregange for kun 40 dask.

Doublespace kan ikke rende fra at have Aalborgensiske aner, men nu holder de altså til i Århus og noget tyder på, at tilværelsen på de kanter ikke er lutter lagkage. I hvert fald er deres musik en dyster blanding af sludge, stoner og doom med en bismag af noget psykedelisk. Deres seneste udgivelse har i øvrigt fået et væld af lovord med på vejen, og de er såmænd blevet sammenlignet med Sleep og Electric Wizard. Ikke dårligt.

--> Tjek det ud!

Bottom Feeder gør sig i sludge/stoner, der faktisk er så tilpas rocket, at det kunne være helt tilforladeligt, hvis det ikke var fordi, at vokalen er så grusomt ond, at den får mange metal-vokalister til at lyde som Thomas Helmig.

Torchlight krydrer deres sludge med lidt hurtige passager hist og pist, men lader ellers ikke de andre bands noget tilbage, hvad angår tons-tunge dræber-riffs. En mur af larm og elendighed, der gør denne aften helt perfekt, hvis du lige som os andre længes efter en pinefuld død, men godt vil rocke ud mens det står på.

--> Tjek det ud!