Friday the 8th of October 2021 / kl 20:00 / entre 70 DKK
Jærv (DK)
Noras have (DK)

Facebook Event
Pre-sale ticket

JÆRV

JÆRV laver sange med fængslende og maleriske tekster og kraftfulde produktioner, der med foden solidt plantet i dansksproget pop desuden trækker veksler på hiphop, electronica og indie.

Et år efter debutalbummet 'Kriger', der udkom til de helt store roser i flere af landets mest fremtrædende medier, udgav JÆRV i september 2020 'Skud Part I'. Fuldendelsen af denne udgivelse kommer i efteråret 2021 efter en række løbende singleudgivelser fra duoen.

JÆRVs nyeste sange spænder lige fra folkede ballader med tætte vokalharmonier over eksperimenterende kunstpop til triphoppede, ligefremme sange. Fælles for dem alle er duoens melodiske univers og deres sangstemmer, der agerer den røde tråd gennem den rejse, de forskellige stilarter fører lytteren gennem.NORAS HAVE

I sin musikalske have dyrker Nora rå poetiske sange på elguitar om at være stærk og bære andre uden at tabe sig selv.
Noras have er et sted, hvor der er plads til at lade følelserne vokse sig store. Til at grave dybt, udtrykke frustration og tage sine bekymringer seriøst. Musikken blander skæve rytmer, eksperimenterende popmelodier og rå elguitar.

På forårets to nye singler Dine arme og Røde sol, udforsker Nora nuancerne ved at være stærk og selvstændig. Her trækker hun elektroniske elementer ind i sit organiske univers, inspireret af kunstnere som Feist, Guldimund og Sinead O’Connor.

Singlerne følger op på debutalbummet Nu starter vi fra 2019, der udkom sammen med en digtsamling, som Dansk Bibliotekscenter kaldte for ”lovende, ny poesi”. Som live-act har Noras have bl.a. spillet på New Note Festival, i Den Grønne Kødby og vundet Vig Up Live.