BEVAR 1000FRYD! (ENGLISH BELOW)

Vi har fået påbud fra kommunen om, at vi ikke længere må spille højt til koncerter - i praksis vil vi ikke længere kunne spille livemusik, hvilket er grundlaget for vores driftstøtte og eksistens.

Nabobygningen er opført med utilstrækkelig lydisolering, og under byggeriet advarede vi om, at det kunne føre til problemer, og det er nu gået i opfyldelse.

Vi har en underskriftskampagne her - https://www.skrivunder.net/bevar_1000fryd


SAVE 1000FRYD!

We have received a request from the municipality, stating that we can no longer play loud music at concerts - this means in practice that we can no longer play livemusic, which is the bedrock of our existence.

The neighboring apartments have bad sound isolation, which is something we warned about, when they constructed it.

There is a signature campaign here - https://www.skrivunder.net/bevar_1000fryd

Moments

Throughout the past 40 years, many people have had personal and shared experiences at 1000fryd!

We want to save 1000fryd, because it is full of history and it contributes greatly to the cultural life in Aalborg.

Saturday the 25th of February 2023 / kl 20:00 / entre 50 DKK
Earn Your Scars (Kolding)
Kill Trip (Horsens/Odense)
Hard Lessons (Aalborg/Hirtshals)


Facebook Event
Pre-sale ticket

EARN YOUR SCARS

Earn Your Scars er et hardcore band fra Kolding, som har udgivet 3 albums og flere EP´er. De har touret landet rundt og spillet en del internationale shows også. De har for nyligt spillet på Odense Metal Fest.KILL TRIP

Kill Trip er et sludge/hardcore band fra Horsens/Odense som har udgivet 1 album og 1 EP. De udgiver en ny EP i feb. 2023. Bandet har spillet support jobs for blandt andet Eyes, Halshug, Bersærk, Dying Hydra m.fl.
Derudover har bandet lige spillet på Boringhell Fest og Copenhagen Metal Fest.HARD LESSONS

Hard Lessons er et spritnyt hardcore band fra Aalborg. De har lige udgivet deres første EP i foråret 2022 og er allerede i gang med indspilningerne af deres næste udgivelse. Hard Lessons har siden spillet support jobs for Pro-Pain(US), Ignite(US), Evergreen Terrace (US) og Risk It (DE), samt spillet på Support Our Scene Fest.Tour info link: LINK