BEVAR 1000FRYD! (ENGLISH BELOW)

Vi har fået påbud fra kommunen om, at vi ikke længere må spille højt til koncerter - i praksis vil vi ikke længere kunne spille livemusik, hvilket er grundlaget for vores driftstøtte og eksistens.

Nabobygningen er opført med utilstrækkelig lydisolering, og under byggeriet advarede vi om, at det kunne føre til problemer, og det er nu gået i opfyldelse.

Vi har en underskriftskampagne her - https://www.skrivunder.net/bevar_1000fryd


SAVE 1000FRYD!

We have received a request from the municipality, stating that we can no longer play loud music at concerts - this means in practice that we can no longer play livemusic, which is the bedrock of our existence.

The neighboring apartments have bad sound isolation, which is something we warned about, when they constructed it.

There is a signature campaign here - https://www.skrivunder.net/bevar_1000fryd

Moments

Throughout the past 40 years, many people have had personal and shared experiences at 1000fryd!

We want to save 1000fryd, because it is full of history and it contributes greatly to the cultural life in Aalborg.

Saturday the 25th of March 2023 / kl 19:00 / entre 65 DKK
The Resonance Tour:
Wolves Among Us (local)
Beneath the Silence (Aarhus)
Among Phantoms (Aarhus)


Facebook Event
Pre-sale ticket

WOLVES AMONG US

Metalcore-kvintetten WOLVES AMONG US, stammer fra Aalborg, Danmark, er positivt anerkendt for deres evne til smart og problemfrit at kombinere det tunge med det poppede. Debutalbummet ‘Collapse’ som blev udgivet i 2018 har over 500.000 afspilninger worldwide.

I efteråret 2021 udgav de deres andet album “Hollow Gloom”, som er mixet og mastereret af Chris Kreutzfeldt (Cabal, Siamese, Unseen Faith, Ghost Iris), og der ligeledes har fået afspilninger verdenen over.
Live er bandet en fornøjelse at opleve. Med indlevelse, energi og kontakt til publikum er Wolves Among Us helt sikkert en oplevelse du ikke vil gå glip af.BENEATH THE SILENCE

Beneath the Silence er en sjældenhed i den danske scene, og bryder genrens generiske tilgang med en stærk vokal i front. Samarbejdet mellem vægtige, groovy riffs og vital, melodiøs vokal skaber en opsigtsvækkende blanding af modernitet og tradition af melodisk metal, hvilket også er grundstenen på debutpladen “Black Lights”, som blev udgivet i vinteren 2022.

Bandet har formået at slå sig fast som en velkendt niche i den danske metalscene og byder altid op til dans med et energisk liveshow.AMONG PHANTOMS

Among Phantoms er et melodisk hardcore band fra Aarhus.
Medlemmerne har musikalske rødder i bl.a. post-rock bandet Eigengrau, metalbandet The Arcane Order, Diamond Drive og rock bandet BERSÆRK.
Musikken er skrevet med vægt på rytmikken og et hårdere energisk udtryk, der stadig efterlader lytteren med en genkendelig melodi og ikke mindst en ukontrollerbar lyst til bevæge sig.

Medlemmernes baggrunde er forskellige, og inspirationen er ligeså; Musikken er inspireret af bands som Norma Jean, Lamb of God, Children of Bodom, Sylosis m.fl. - men stadig med masser af personlighed, der gør musikken til sin helt egen.
Skal der være smæk på energien med gode melodier, så leverer Among Phantoms cocktailen til at få liv i dansegulvet!