BEVAR 1000FRYD! (ENGLISH BELOW)

Vi har fået påbud fra kommunen om, at vi ikke længere må spille højt til koncerter - i praksis vil vi ikke længere kunne spille livemusik, hvilket er grundlaget for vores driftstøtte og eksistens.

Nabobygningen er opført med utilstrækkelig lydisolering, og under byggeriet advarede vi om, at det kunne føre til problemer, og det er nu gået i opfyldelse.

Vi har en underskriftskampagne her - https://www.skrivunder.net/bevar_1000fryd


SAVE 1000FRYD!

We have received a request from the municipality, stating that we can no longer play loud music at concerts - this means in practice that we can no longer play livemusic, which is the bedrock of our existence.

The neighboring apartments have bad sound isolation, which is something we warned about, when they constructed it.

There is a signature campaign here - https://www.skrivunder.net/bevar_1000fryd

Moments

Throughout the past 40 years, many people have had personal and shared experiences at 1000fryd!

We want to save 1000fryd, because it is full of history and it contributes greatly to the cultural life in Aalborg.

Saturday the 3rd of June 2023 / kl 20:00 / entre 60 DKK
New n' Distorted Tour
Mirror To The Moon (Aalborg/Aarhus)
Shatterer (Esbjerg)
Alone In Rome (Odense)


Facebook Event
Pre-sale ticket

New n’ Distorted Tour 2023 er en koncertaften hvor publikum inviteres indenfor til at opleve tre spændene hjørner, indenfor den unge, danske og talentfulde rockscene. De 3 bands: “Mirror to the Moon”, “Shatterer” og “Alone in Rome” sidder selvsikkert på hver deres genre af rock, fra det 70’er-inspirerede heavy rock, til det melodiske og Dizzy Mizz Lizzy-inspirerede rock, til det moderne og energiske hard rock. Med denne brede pallette, er det lige meget om rock ikke har været noget for dig før, eller om du er indkarneret fan; du er sikret at gå fra koncerten med ømme ben, ondt i nakken og et smil på læben.

MIRROR TO THE MOON

Mirror to the Moon er et storslået rock band. Hård rock blandes med de bedste elementer fra metal-genren, og med dynamik som et nøgleord, udfolder musikken sig med vokaler der svæver mellem det lette og luftige, til det distortede, og screamede. Med guitarer der går fra tunge vers-riffs, til storslåede akkordlandskaber, bliver det hele fremført med teatralsk tilstedeværelse, energi og hjerteblod.SHATTERER

Med en blanding af den velkendte Hard Rock fra 70-80'erne og metal, skaber Shatterer et storslået udtryk på scenen. De dyrker både de melodiske, episke, samt progressive elementer, fra genrens moderne(nyere) grene. Bandet stræber for at levere et live show med flænsende og in-your-face guitarriffs, medrivende soloer og ørehængende instrumentalstykker. Opløftet med en bragende og medrivende vokal på toppen.ALONE IN ROME

Alone In Rome er et ungt ”Hard Rock” band, der med inspiration fra bands såsom Dizzy Mizz Lizzy, RHCP, Guns N’ Roses, D-A-D og Alice in Chains, formår at lave fyldige riffs, energiske catchy omkvæd, som folk synger inden og efter koncerten, og ikke mindst leverer et sceneshow, der kan mærkes selv på bagerste række. Bandet får især stor ros for deres liveshow! Der bliver taget hånd om publikum. De inddrages og synger med, og sammen skabes den energiske koncert!
Musikken er energisk, følelsesladet og fyldig. Hvert taktslag og hver en tone der udtrykkes, er tilknyttet en følelse, og fortæller en vigtig del af historien. Dem der hører musikken slår heller ingen tvivl om hverken bandets energi, eller inspirationskilder. Det kan især høres på publikums reaktion, når bandet spiller “Fizzy”. Responsen er altid den samme “mega fedt nummer, den har fede Dizzy vibes!”
Missionen er klar. Musikken skal ud til folket, og den skal spilles overalt hvor den spilles kan. Vi har alle forskellige musikalske baggrunde, og har fundet vores fælles ståsted i rocken.
Dette gør vores lyd unik, da den afspejler hvert enkelt bandmedlem og trækker forskellige tråde, som ender ud i et unikt lydbillede.
Bandet er på vej mod deres 30. koncert siden debuten i december 2020. Siden da har bandet været Danmark rundt, og skal på tour igen i 2023. Et af de spillesteder bandet besøgte af 3 omgange var Posten, i Odense. Her i forskellige anledninger, dog med lige stor fest for publikum og band hver gang!